به گزارش «قدس آنلاین» به نقل از بنیاد شهید، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدعلی شهیدی در نشست شورای معاونان بنیاد شهید ضمن تبریک هفته پژوهش و تجلیل از پیشرفت های علمی کشور در دو دهه اخیر افزود: طرح های کاربردی مهمی با موضوعاتی همچون سلامت جانبازان شیمیایی، جانبازان نخاعی، جانبازان اعصاب و روان، جانبازان گروه های خاص و سالمندی ایثارگران در مرکز مطالعات و پژوهش های بنیاد شهید و امور ایثارگران، اجرا و یا در حال انجام است.
وی ادامه داد: در حوزه سلامت مصدومان شیمیایی ۸۰ طرح پژوهشی، در حوزه جانبازان ضایعه نخاعی ۲۴ طرح پژوهشی، در حوزه جانبازان اعصاب و روان ۱۱ طرح پژوهشی، در حوزه جانبازان گروه های خاص (قطع عضو، نابینا و ناشنوا) ۲۶ طرح پژوهشی انجام شده است.
شهیدی خاطرنشان کرد: همچنین در خصوص سلامت ایثارگران سالمند با چهار مرکز تحقیقات سالمندی تفاهم نامه پژوهشی منعقد شده است و هم اکنون سه طرح پژوهشی سالمندی نیز در حال اجرا است.
معاون رئیس جمهوری تصریح کرد: همچنین تاکنون در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، توسعه مدیریت و سلامت (روانی – اجتماعی) ایثارگران بیش از دو هزار عنوان طرح پژوهشی و پایان نامه دانشجویی انجام شده است.
وی اضافه کرد: از جمله اقداماتی که در این مرکز جهت تسهیل امور پژوهشی انجام شده است می توان به ایجاد سامانه های الکترونیکی در حوزه پژوهش، تدوین شیوه نامه حمایت از طرح های پژوهشی درون سازمانی و تعامل و عقد تفاهم نامه همکاری با دانشگاه ها و مراکز پژوهشی جهت همکاری در امور پژوهشی اشاره کرد.
رئیس بنیاد شهید ادامه داد: یکی از اقدامات بنیاد شهید در این مرکز حمایت از پایان نامه دانشجویی در مقاطع مختلف است تا علاقمندان به موضوع ایثار و شهادت بتوانند زمینه لازم را جهت حضور در این عرصه داشته باشند.
وی اظهار داشت: همچنین از جمله اقدامات دیگر الکترونیکی کردن آرشیو طرح ها و پایان نامه های انجام شده در این حوزه و ارائه آن به شکل نمایه در کتابخانه ایثار و شهادت است تا علاقمندان و پژوهشگران بتوانند به راحتی به این اطلاعات دسترسی داشته باشند.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران خاطرنشان کرد: توسعه فعالیت های پژوهشی در بنیادشهید موجب پویایی و کارایی بیشتر در خدمت رسانی به ایثارگران می شود.
شهیدی اظهار داشت: با توجه به اهمیت فعالیت های پژوهشی در بنیاد شهید، توجه به توسعه فعالیت های مرکز مطالعات در سیاست ها مورد تاکید قرار گرفت و این مجموعه با استفاده از پرسنل متخصص و مشاوره از متخصصان بیرونی سعی کرده پژوهش های ارزشمندی در موضوعات فرهنگ ایثار و شهادت، نیازها و خدمات رسانی به ایثارگران و توجه به نیاز سازمان و جامعه هدف انجام دهد.
وی اضافه کرد: در واقع سعی شده امکانات این حوزه را در سه زمینه سخت افزاری، نرم افزاری و نیروی انسانی فراهم شود و در سه گروه مطالعات فرهنگی و اجتماعی، سلامت و مطالعات راهبردی پژوهش ها هدایت شود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: مهمترین رویکرد این نهاد در حوزه پژوهش به ویژه در سال های اخیر توسعه فرهنگ پژوهش و انجام پژوهش نه تنها با استفاده از صاحب نظران در سطح جامعه و ظرفیت های دانشگاهی بلکه گسترش آن در میان تمامی کارکنان سازمان بوده است.
هفته پژوهش از ۲۱ تا ۲۷ آذرماه است
۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۵
کد خبر: 483023
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر دو هزار و ۱۴۴ طرح تحقیقاتی، پژوهشی و پایانه نامه در حوزه جانبازان و ایثارگران در حال انجام است.
نظر شما